Härliga små hjärtformade bakelser
till Alla Hjärtans Dag
De här bakelserna är både lätta och snabba att göra.
Börja med att baka en rulltårta och stansa ut hjärtan med ett pepparkaksmått.
Jag fick ut tio små hjärtan.
Lägg ett avsvalnat hjärta underst.
Bred på vispad grädde blandad med färska eller frysta (tinade) hallon.
Lägg på ett bakat hjärta ovanpå blandningen.
Överst breder du ut en glasyr gjord av florsocker.
Sätt dit ett eller flera geléhallon.
Bred försiktigt ett tunt lager med vispad grädde runt kanterna på hjärtat.
Pudra över florsocker och mörk choklad som du rivit, plus några lite större bitar choklad.
Byt ut geléhallonen mot någon annan dekoration så kan du ha bakelsen vid något annat tillfälle än vid Alla hjärtans dag. Jag fick fem bakelser, som tog slut ganska snabbt.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar